Raketa logo

Daruj RAKETU

Děti darují radost a prázdninovou RAKETU dětem

Akce DARUJ RAKETU, která probíhala během května a června 2017, si dala za cíl naučit malé děti vnímat potřeby svého okolí a kreativně vyjádřit a obhájit vlastní volbu a nápady. A podařilo se! Díky řadě krásných obrázků a příběhů, které jsme obdrželi, putuje více než tisíc prázdninových čísel časopisů RAKETA do všech koutů České republiky i na Slovensko. Vedle individuálních darů pro šikovné kamarády, sourozence nebo spolužáky se malí čtenáři rozhodli udělat radost také dětem v institucích, jako jsou dětská psychiatrická nemocnice, dětské oddělení nemocnice, dětský domov, mobilní hospic nebo zařízení fondu ohrožených dětí.

Děkujeme za všechny básničky, nádherné pestrobarevné obrázky, videa, keramická srdíčka a příběhy plné dětské upřímnosti a nezkaženosti. Bez nich by projekt DARUJ RAKETU vlastně vůbec nefungoval. Děkujeme také rodičům a vnímavým učitelům na základních školách, kteří dětem naslouchají, hovoří s nimi a vedou je k dobročinnosti. Vidíme, že to, co děláme společně, má smysl. A teď hurá na prázdniny!

Celá tisková zpráva včetně ukázek ze zaslaných žádostí zde.

Daruj RAKETU

Ahoj holky a kluci!

Co kdybychom udělali společně někomu radost? Znáte někoho, kdo by si zasloužil RAKETU, nemůže si ji sám koupit nebo byste mu ji prostě chtěli darovat? Na váš podnět pošleme 1000 výtisků RAKETY zdarma dalším malým čtenářům. Darovat a pomáhat je mnohem jednodušší než se může na první pohled zdát. Vůbec nezáleží na tom, kolik nám je let nebo jak hluboko máme do kapsy.

JAK DAROVAT? Stačí, když splníte dva jednoduché kroky:

1. KROK:
Zamyslete se nad tím, komu byste rádi časopis věnovali. Může to být kamarád/ka nebo spolužák/čka, klub, družina, dětský domov nebo třeba neziskovka.

2. KROK:
Napište nám příběh, krátký rozhovor, složte písničku, namalujte obrázek, komiks nebo natočte video, KOMU a PROČ máme Raketu vašim jménem věnovat. Nezapomeňte uvést adresu obdarovaného a kontakt na vás.

Nové prázdninové číslo časopisu RAKETA na naše náklady zabalíme a rozešleme zdarma. Navíc vybereme nejzajímavější návrhy a ty odměníme knížkami z nakladatelství Labyrint. Slavnostní vyhlášení proběhne 11. června v rámci tradičního Dětského Komiksfestu na Lodi Tajemství.

Pozor! Vaše návrhy musí být doručeny poštou nebo na e-mail nejpozději do 31. května 2017!

RAKETA dětem z.s.
Dittrichova 5
120 00 Praha 2
tel: 224 922 422
e-mail: raketa@labyrint.net

Motto:
Akcí „DARUJ RAKETU” chceme vést děti k dobročinnosti, pomoci druhým a dárcovství. Cílem projektu je naučit děti vnímat potřeby svého okolí a kreativně vyjádřit a obhájit vlastní volbu a nápady.

Více informací na tel. 224 922 422 a www.raketa-casopis.cz

Ke stažení:

Raketa v sítích

Raketa na Facebooku
Raketa na Instagramu
Raketa na Youtube
© Labyrint 2014-2024